Gel penselen

Gel penselen zijn er in verschillende maten en vormen. En ronde voorkant is fijn om strak bij de nagelriem te werken omdat deze ook meestal rond van vorm. Een recht model geeft je meer precisie om strak langs de nagelwallen te werken.

 

Click on penselen zijn heel handig om je penselen op de kop op te hangen aan de standaard met magnetische bovenkant. Zo kun je snel je penselen pakken en ophangen zonder dat je ze in het stof legt op je tafel.

 

De nailart penselen kun je ook gebruiken met gel. Houd hierbij wel rekening dat je deze dan alleen voor gel gebruikt en niet voor paint. Berg ze stofvrij en donker op in een van onze Brush Boxes.

 

Voor alle gelpenselen geldt, HOU ZE WEG VAN DAGLICHT. Uv licht hard de haren uit ook al leg je het penseel in je raamkozijn of op je tafel dat vlak bij het raam staat. Eenmaal uitgehard is een gelpenseel niet meer schoon te krijgen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.