Acryl penselen

Acryl penselen gebruik je niet voor andere werkzaamheden dan acryl. Veeg het penseel goed schoon op een Magnetic Brush Wipe. Deze trekt het vuil makkelijk uit de haren weg. Zet je acryl penseel nooit rechtop met de haren naar boven maar plat zodat de restanten liquid niet in de metalen schacht kunnen lopen. Dit veroorzaakt roestplekken.

 

Voor het gebruik van je nieuwe acryl penseel moet je het Ärabian Gum verwijderen. Dit is een kleeflaagje dat om de haren is aangebracht om de haren goed in vorm te houden tijdens transport. Als je dit niet op de juiste manier verwijdered voor je eerste gebruik heb je kans dat de haren wijd uiteen gaan staan in het midden.

 

  • Verwijder het plastic hoesje en gooi deze weg. Nooit meer proberen om deze terug over het penseel te krijgen.

  • Pak een nail wipe of brush wipe en pak de haren er mee vast, Beweeg de haren zodat het arabian gum breekt en je ziet dat de haren van je penseel nu fluffy zijn.

  • Draai de nail wipe om je wijsvinger en beweeg het penseel snel heen en weer over de nail wipe. Je ziet nu het stof er af komen. Doe dit net zo lang (3 min) tot je geen stof meer ziet.

  • Vul je dappendish nu met een klein beetje liquid en maak het penseel hierin schoon. Leg de haren op de bodem van de dappendisch en geeft druk zodat de haren uitspreiden in een soort waaier en herhaal dat voor de andere kant van het penseel.

  • Veeg nu de haren zo plat mogelijk over de brush wipe en maak een draaibeweging met je penseel. Hierdoor komt de punt weer mooi terug in de haren.

  • Vervang altijd de lquid na deze stappen voordat je begint met het plaatsen van je acryl nagels.

  • Reinig tijdens het werken altijd je penseel met liquid na elke keer dat je een bolletje hebt geplaatst. Ga ook niet prikken in de pot acryl poeder met je penseel maar dep op de poeder met 1 kant van de haren. Je wilt absoluut geen acryl restes tussen te haren van je penseel krijgen. Acryl bewerk je ook altijd op het bolletje op de nagel en niet in het bolletje prikken of schuiven met je penseel. Op deze manier heb je langer profijt van jouw mooie acryl penseel.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.