Flash Gels

Flash Builder Gel is een zeer flexibele gel die beschikbaar is in 2 viscositeiten. Flash Thick en Flash Thin. Voor de zomermaanden kun je met Flash Thick werken zodat de gel niet uit loopt door de warme omgeving en in de winter met Flash Thin zodat deze ondanks de kou niet te stug wordt.

 

Flash gels hechten uitstekend op elk nageltype maar zijn vooral perfect voor dunne en beschadigde nagels.

 

De Flash gels zijn zeer makkelijk in gebruik, licht in gewicht en daardoor perfect voor een natuurlijke overlay. Op sjablonen is deze gel niet zo goed en ook niet om te pinchen omdat de gel zo flexibel is veert het weer terug. Op tips kun je de Flash gel wel goed gebruiken.

 

De Flash gels zijn beide dik in de pot maar zodra je de gel op de warme nagel aanbrengt en met je penseel er mee gaat werken merk je dat de gel soepeler wordt. Dit is de reactie van de moleculen die door de beweging van het penseel reageren. Mocht je gel te snel lopen in de nagelwallen "speel" dan wat minder met je gel en je zult zien dat de gel weer steviger wordt.

 

Gebruik een flexibele top gel. Kan niet tot hoogglans worden gepolijst.

 

Beste keus voor beschadigde/dunne nagels omdat je de natuurlijke nagel haast niet hoeft te buffen voor een goede hechting.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.