Standard Builder Gels

Standard Builder Gel is een kristalheldere Gel om mee te bouwen en om inlay designs mee te verzegelen. Standard Builder Gel is exact gelijk aan de Standard Gel, maar dan dikker.

DO’S EN DON’TS
Standard Gels zijn vrij algemeen te gebruiken, De Standard Builder Gels hebben iets meer massa, dus kun je in dikkere lagen werken of de bolling mooi neerleggen in één bol. De Standard Builder Gels zijn geschikt om de natuurlijke nagels te verstevigen, om tips te versterken of om de nagels te bouwen op een sjabloon. De Standard Builder Gel white is een heel mooie en natuurlijke witte gel waarmee je niet alleen een prachtige en natuurlijke French Manicure kunt maken, maar die je ook full color kunt gebruiken om een nude set nagels te maken.

VERWERKING
Houd de vinger naar beneden als je de bolling plaatst en hard deze snel uit. Gebruik niet te veel product tegelijk om de controle te houden! De Standard Builder Gels hebben iets meer massa, dus tijdens het modelleren kun je in dikkere lagen werken of de bolling mooi neerleggen in één bol. Hard de gel uit 1 minuut in Led of 2 minuten in UV.

TOPGEL AANBEVELING

Standard Builder Gels zijn tot hoogglans te polijsten, maar als je liever een Top Gel gebruikt, dan adviseren wij Top Gel uit de pot. Die kun je strak aanbrengen rondom de nagelriem en dat gaat snel omdat je toch al met een penseel werkt. Wil je het gemak van een flesje, kies dan voor Soak Off Top Gel omdat deze veel UV filters bevat en dus de Gel extra beschermt tegen verkleuring.

MEY’S TIP
Wanneer je heel dunne nagels wilt maken met een diepe, sterke c-curve probeer de Standard Builder Gels dan zeker.
De helderheid van Gel, de hardheid die vergelijkbaar is met Acryl en toch geurloos... de perfecte balans van alle belangrijke facetten!

HANDIG OM TE WETEN
• Standard Builder Gels zijn identiek aan de Standard Gels, maar dan iets dikker.
• Er zijn drie kleuren beschikbaar voor heel natuurlijke nagels.
• Met Standard Builder Gel kun je goed Acrylnagels opvullen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.