Purex Tafels

DE nageltafel met geur - en stofafzuiging!

 

De Purex nageltafel is een van de beste op de markt op gebied van stof - en geur afzuiging.
In ons vak hebben wij dagelijks te maken met stof en geur/dampen van onze producten. Om jezelf optimaal te beschermen, raden wij je aan om te werken aan de Purex Nageltafel. Geen stof en geur meer in je nagelstudio. Bedenk dat je bij het vijlen stofjes inademt die je niet meer uit je longen krijgt.
De tafels hebben een unieke 4 punts afzuiging. Geen enkele tafel op de markt heeft dit unieke

concept, en alleen met de Purex tafel weet je zeker dat je geen fijnstof meer in zult ademen. 

 

LET OP! Purex tafels kunnen niet via deze webshop worden gekocht.

Wil je een Purex tafel aanschaffen neem dan telefonisch of per email contact met ons op. Ook ben je van harte welkom om persoonlijk langs te komen in ons bedrijf in Nieuw Vennep voor een persoonlijke demonstratie van de tafel. Wel op afspraak zodat wij alle tijd voor jou kunnen nemen.

 

De reden dat wij geen online verkoop doen van de tafels is omdat elke bestelling anders is qua levering, afstand voor levering en betalingsvoorkeur. (contant bij levering, overmaken via bank of via pin in onze winkel)

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.